En dag för mig själv

Hej, hoppas ni mår bra! 

Igår var en riktigt hemmadag. Jag var ledig från jobbet och satt osminkad i en mysig stickad tröja och pluggade med inslag av planering. Det där med planering har gått från att skriva att göra-listor och skriva upp viktiga datum till att gå all in med en bullet journal.

 

IMG_2683
Jag gjorde ett försök förra året också men gick igenom en tuff period med sjukskrivning för utmattningssyndrom. Efter det byggde jag sakta men säkert upp min vardag igen och hade inte orken att rita och fixa med en bullet journal. Det tar trots allt rätt mycket tid; tid som i mitt fall är värd det då jag älskar att sitta och pyssla med småsaker.

IMG_2682


Idag väntar jobbet igen. Jag älskar mitt jobb men just sådana pass som imorgon är tuffa. Inte för att det är långt, jag jobbar bara fyra timmar, men för att jag börjar 11.30 och har sen fyra timmar framför mig utan varken rast eller lunch. Jag känner liksom inte för att äta lunch 10.30 innan jag ska åka men samtidigt ska jag då försöka hålla mig till 16 när jag kommer hem. Jag brukar försöka äta någon form av brunch innan jag åker men jag blir hungrig ändå.. Haha, vilket dilemma. Hur fungerar ni? Äter ni på speciella tider?

Trevlig helg kära ni ♥

2 reaktioner på ”En dag för mig själv

  1. Vilken fin blogg 😀 Kan du inte berätta mer om dig själv? Vem du är, vad du pluggar, varför du flyttade till en annan stad och så vidare? Vore kul att få veta mer om dig 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s