Så… Vem är jag?

Hej!

Jag fick en kommentar av en läsare vid namn Emelie. Hon ställde en del frågor om mig så jag tänkte att jag gör en liten introduktion. Jag väljer att göra det i ett eget inlägg istället för att besvara kommentaren eftersom det är lättare att hitta tillbaka till.


Jag är en glad tjej på 20 år som älskar att ha många bollar i luften. Jag är ursprungligen från Linköping men flyttade till Stockholm i höstas då min sambo fick ett nytt jobb. Att flytta var inget vi behövde diskutera ens, jag pluggar på distans och hade precis sagt upp mig från mitt dåvarande jobb så det var ingenting som hindrade. Nu är jag stockholmare och trivs jättebra!

Jag har för tillfället en hel del olika projekt och sysselsättningar igång. Har jag för lite att göra blir jag antingen väldigt stressad eller mår psykiskt dåligt och orkar knappt ta mig ur sängen. Det var lite därför jag köpte Simba (min hund). Då har jag alltid något jag måste göra, han behöver ju gå ut, äta mat och annat. Men det där med att ha saker att göra brukar inte vara några problem!

För att förenkla det lite tar vi det ”en boll i taget”.

Ja, jag jobbar som säljare i en butik i Stockholm. Jag väljer att inte säga var men jag har nu jobbat två månader där och trivs himla bra!

Bloggen har bara existerat i några dagar men jag älskar att skriva och kände att jag behövde ha en plats som bara var min att få uttrycka mig på. Jag har testat att bara skriva på datorn och spara i filer men det kändes aldrig helt bra. Jag hade en blogg när jag var yngre och minns hur skönt jag tyckte att det var att få vara kreativ, skriva och dela och sen få respons. Jag älskar det!

Mitt företag är en enskild firma där jag jobbar som Make-up Artist. Jag har gjort en del jobb inför bröllop, bal, student och annat men håller det på en ”vid sidan om”-nivå. Jag tycker att det är kul men det är inget jag vill göra på heltid.

Pluggandet är i dagsläget på komvux. Jag läser lite kurser jag hade velat läsa i gymnasiet men inte fick plats med. Just nu är det Skrivande, Foto och Italienska. Till hösten tänkte jag gå på universitetet och bli arbetsterapeut.

Sist, men absolut inte minst (!) är jag matte till min älskade labrador Simba och sambo med mitt livs kärlek. Jag är en väldigt familjär person och sätter alltid familjen först. Jag försöker höra av mig till mina föräldrar och morföräldrar varje dag och umgås med min sambo så mycket jag kan. Självklart även mina vänner!

Här har ni min lilla prins:

Jag hoppas jag besvarade din fråga Emelie och att ni andra känner att ni fått lära känna mig lite mer! Annars är ni varmt välkomna att kommentera! Jag skulle älska att få läsa lite om er så skriv gärna lite om er själva i en kommentar!

Vill ni kontakta mig privat så gör ni det enklast antingen via formuläret under ”kontakt” eller i ett mail till kontakt@rebeccakronberg.com .

Ha det så bra så hörs vi snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s