Nu smälter isen

Idag är det plusgrader här i Stockholm. Äntligen! Det kan nog säker komma kyla och snö en vända till eller två men idag skiner solen och isen smälter. För mig och Simba innebär det en sväng till skogen utan alla dessa lager av kläder. Att kunna springa runt och busa med min lillskit utan en massa bullsiga kläder som hindrar mig är underbart!

Vi brukar vara i skogen rätt mycket. Jag själv är egentligen inget naturmänniska på det sättet men att se Simba springa runt och vara så lycklig som han blir av att befinna sig i skogen gör att jag mer än gärna lämnar mina sneakers hemma för att vandra iväg med kängorna på.

Nu är det bäst att vi kilar iväg, det här med att jag sitter vid datorn är inte populärt hos Simba. Ännu mindre när jag redan sagt ”ska vi gå till skogen?” och han hoppat runt som en galning. Hoppas ni får möjlighet att vara ute något idag och njuta av vädret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s