5 sätt att hantera en dålig dag

Att humör och mående varierar från och till är ingenting konstigt. Det är inte heller konstigt att ha dåliga dagar. Jag personligen har upplevt perioder där jag knappt haft några bra dagar alls, men även perioder där jag knappt haft några dåliga dagar. Det är något som förändrats nu när jag tagit mig ur depressionen och mår så väldigt mycket bättre överlag. Entreprenören Therese Lindgren, som vi hittar på Sociala medier, Youtube, hennes blogg och som författare, beskrev just det så bra i sin bok Ibland mår jag inte så bra. Hon skrev ”Jag är en lycklig person med dåliga dagar, inte en olycklig person med bra dagar”.

Jag har en historia med psykisk ohälsa där jag fått kämpa med depression, ätstörningar, panikångest och mina diagnoser ADHD och GAD. Det har varit väldigt tufft då det inte ”bara” varit den kampen jag fått kämpa, utan även att samtidigt hantera allt man ”ska” göra som tonåring. Då syftar jag på saker som skolan, eventuella fritidsaktiviteter, träffa vänner och i mitt och många andras fall; hinna med båda familjerna då föräldrarna är skilda.

Hur som helst tror jag inte att man kan bli kvitt de dåliga dagarna helt och har därför listat några saker att göra på dessa dagar för att må lite bättre.

Tips dålig dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s